lørdag 12. juni 2010

Mye fint, men litt skuffet

På tirsdag var jeg på føråpningen av Home and Cottages nye butikk på Sørlandssenteret i Kristiansand. Jeg syns det var koselig at de ønsket å invitere oss bloggere til åpningen og gledet meg til å se butikken. Jeg syns Home and Cottage har mye fint og har aldri vært i noen av butikkene deres, så var spent på å se hvordan det var der. Jeg inviterte med meg en venninne, slik de fleste av de ca 30 bloggerene som var der hadde gjort, i tillegg var familie, venner, ansatte og ledelse i H&C kommet. Vi fikk en hyggelig velkomst med noe sprudlende i glasset, deilig frukt og sjokolade. Jeg syns de hadde innmari mye fint der, så kommer helt sikkert tilbake. Denne kvelden kjøpte jeg ikke så mye, men flotte Fiona stettglass fra InHouse Collection og deilig Green Spiced Chai te fra Pukka ble med meg hjem. Jeg er glad for at vi har fått Home&Cottage til Sørlandet :)


Men så til hvorfor jeg er skuffet. Mange av dere har sikkert lest innlegget til Kari, Ris og ros til Home and Cottage åpningen, og jeg må bare si meg helt enig i det hun skriver. Jeg syns det var flott at H&C ville vise sin takknemlighet for all den gratis reklamen de får av oss bloggere, ved å invitere oss på føråpning, men gjorde de egentlig det? Ja, vi fikk ta en titt, og handle viss vi ville, i den nye fine butikken og vi fikk litt servering. Men ekstratilbudene, varer til 50%, de var ikke for oss, de gjaldt ikke før åpningsdagen. Skuffende! Forstår at dere var redd for å ikke ha nok varer på åpningen, men hva med å hatt noen andre eksklusive tilbud for oss bloggere? Hva med å gitt oss en liten gave som takk? Så hva var egentlig fordelen med å bli invitert på føråpningen? Vet ikke jeg, kunne like gjerne gått innom en annen dag... Og det gjør jeg helt sikkert :)

mandag 7. juni 2010

Føråpning hos Home & Cottage

Home&Cottage åpner ny butikk, og inviterer alle interiørinteresserte bloggere på føråpning på Sørlandssenteret i morgen.

Frem til klokka 20:00 i kveld har du mulighet til å melde deg på. Se informasjon under.

Velkommen til Kristiansand!

Home&Cottage

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...