fredag 23. september 2011

Vær tro mot deg selv


Dette flotte smykket fant jeg på salg for litt siden, jeg liker det kjempe godt! I tillegg til at det ser fint ut, så står det fire fine ord på det:
be true to yourself

Husk det, og god helg folkens!

søndag 18. september 2011

Hele bildet


I går hadde jeg en kjempe koselig kveld sammen med en venn jeg til vanlig får altfor lite tid sammen med, iallefall på tomannshånd. Vi koste oss med sushi og vin, og snakket til langt på natt. Takk for en fin kveld!

Anne og Pine gjettet helt rett på gårsdagens innlegg. Utsnittet mitt var hentet fra bildet over, en grein vrihassel.



Greinen har jeg stående i en litt gammeldags hvit mugge fra Sia. Den fikk jeg i gave av de gode venninnene som var på besøk for et par uker siden. Veldig koselig!

lørdag 17. september 2011

37/52: Del av et større bilde

Jeg har vært bortreist på kurs hele uka, så derfor har det vært liten aktivitet fra meg. Men nå hiver jeg inn et bidrag til X/52 og ønsker dere en fin helg.


Se flere bilder med tema "Part of the bigger picture" .
Hva mitt utsnitt er hentet fra, avslører jeg i morgen, men du må gjerne gjette før det...

søndag 11. september 2011

36/52: Ødelagt

Broken tree

Da jeg var ute og gikk tur i dag, fant jeg dette treet like nedenfor der jeg bor. Det er flere store gamle eiketrær der, og et av dem var knekt og falt i bakken. Jeg er usikker på når det har skjedd, men mulig lynet slo ned i det i natt. Vi hadde iallefall et forferdelig vær, det blinka og smalt i ett.


Siden ukas tema i X/52 er ødelagt passet disse bildene godt :)
Flere bidrag vil du finne .

  

For litt siden trakk Eileen med bloggen Happy Lia's meg ut som vinner av en overraskelsespremie. Og rett før helga lå det en prikkete fin pakke i postkassa mi. Og overraskelsen var et putetrekk et lite skilt og en S i glade farger. Takk!

fredag 9. september 2011

Love in your heart


Love wasn't put in your heart to stay.
Love isn't love until you give it away.

Da var det helg igjen, - alltid godt det :) Jeg skal ut med noe kollegaer i kveld, men ellers blir det nok en rolig helg. Hva slags planer har du? God helg!

tirsdag 6. september 2011

Kaldt stål

Til frokost i går syns jeg melken var litt lite kald, jeg stilte på termostaten og tenkte ikke mer på det. Men da jeg skulle lage middag skjønte jeg at kjøleskapet mitt hadde bestemt seg for å ikke virke lenger.

Det har jobbet døgnet rundt i mange år og jeg må bare innrømme at jeg ikke har vært den beste arbeidsgiveren (iallefall ikke når det kommer til avriming), så avgangen var vel forståelig. Men det hadde vært fint med et lite hint på forhånd, så jeg kunne reddet maten.

Energiklasse A++, EasyClean og LowFrost, dette må vel være bra :)

Heldigvis hadde en lokal forretning mulighet til å levere samme kveld, så da ble mitt nye fine kombiskap fra Bosch kjøpt der. Det kostet litt ekstra for rustfritt stål, men jeg syns det var mye finere :)

Men er det noen av dere som kan hjelpe meg litt? Hva er det meningen at jeg skal bruke den lille hylla på bildet til?

mandag 5. september 2011

35/52: Grønne lunger

Grønn lunge

Jeg har ikke hatt tid til å dra ut å fotografere, så min grønne lunge knipset jeg på verandaen min :)
Flere grønne lunger finner dere på

fredag 2. september 2011

Velkommen

 
 
Velkommen til deg som besøker bloggen min
Velkommen til fredag og helg
Og ekstra velkommen til to gode venninner som kommer på besøk i helga

God helg alle sammen!
 

Fremhevet innlegg

Verdens beste focaccia

Iallefall syns jeg det :) Og mange av vennene mine også. Det italienske brødet foccacia smaker himmelsk og er ikke vanskelig å lage, men d...